سفارش تبلیغ
صبا ویژن



























همسایه خورشید

2بازیگر دوست داشتنی سینما و تلویزیون بایکدیگر ازدواج کردند!

مهدی پاکدل در برنامه زنده رود در شبکه اصفهان اعلام کرد که با ...

مهدی پاکدل در برنامه زنده رود در شبکه اصفهان اعلام کرد که با بهنوش طباطبایی ازدواج کرده است.
 
http://cinemapress.ir/Images/News/Larg_Pic/30-9-1389/IMAGE634285210140937500.jpg
 
 

بهنوش طباطبایی متولد 1360 و دارای مدرک تحصیلی لیسانس کامپیوتر و مهدی پاکدل متولد 1359 در اصفهان است.

نوشته شده در یکشنبه 89/12/29ساعت 6:25 عصر توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |

عکس‌هایی از همسر، دختر و پسر مستر بین!!

او به عنوان یک بازیگر، کمدین و نویسنده فعالیت‌های زیادی انجام داده است اما اکثر مردم او را با نقش معروفش به نام آقای بین (مستر بین) می‌شناسند...
 
روآن سباستین آتکینسون در 6ژانویه 1955 در انگلستان به دنیا آمد.
او به عنوان یک بازیگر، کمدین و نویسنده فعالیت‌های زیادی انجام داده است اما اکثر مردم او را با نقش معروفش به نام آقای بین (مستر بین) می‌شناسند.
 
 
 
او در نیویورک با سانترا ساستری ازدواج کرده و دارای یک پسر به نام بنیامین و یک دختر به نام لیلی می‌باشد.
 
 
 
 
طبق آخرین ارزیابی ثروت مستر بین بیش از 100میلیون دلار می‌باشد!

نوشته شده در یکشنبه 89/12/29ساعت 6:20 عصر توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |

عکس های منتخب روز / 26 اسفند

بدون شرح!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

نوشته شده در یکشنبه 89/12/29ساعت 6:12 عصر توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |

درسته قدیمیه ولی خیلی باحاله

قبل از ازدواج:

پسر: بالاخره موقعش شد. خیلی انتظار کشیدم.

دختر: می‌خوای از پیشت برم؟

پسر: حتی فکرشم نکن!

دختر: دوسم داری؟

پسر: البته! هر روز بیشتر از دیروز!

دختر: تا حالا بهم خیانت کردی؟

پسر: نه! برای چی می‌پرسی؟

دختر: منو می‌بوسی؟

پسر: معلومه! هر موقع که بتونم.

دختر: منو می‌زنی؟

پسر: دیوونه شدی؟ من همچین آدمی‌ام؟!

دختر: می‌تونم بهت اعتماد کنم؟!

پسر: بله.

دختر: عزیزم!

بعد از ازدواج:

کافیه همین متنو از پایین به بالا بخونید!


نوشته شده در شنبه 89/12/28ساعت 4:7 صبح توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |

همیشه در بچگی، عیدها قشنگ‌تر هستند و شاید بخشی از آن به علت فلسفه دید و بازدیدها بود.
 

 

بچه که بودیم، دنیایی داشتیم هزار تو؛ مدرسه می‌رفتیم، درس را درحال بازی می‌ خواندیم، سر کلاس پِچ پِچ می‌کردیم و شیطانی از یادمان نمی‌رفت. همه روز را به همین منوال سپری می‌کردیم تا ظهر شود و برویم خانه و به کارتون‌های نصفه نیمه تلویزیون برسیم. تلویزیون‌ها سیاه و سفید بود و همان رنگ سیاه و سفید هم عالمی داشت برای خودش.

بچه که بودیم، با یک شکلات یا آب‌نبات، آرام می‌شدیم و با هر کارتونی خوشحال و سر مست. بچه که بودیم همراه با مدرسه موش‌ها، خونه مادربزرگه، گوریل انگوری، سندباد، پینوکیو، پسر شجاع، زبل خان، پلنگ صورتی، بارباپاپا، آقای سکسکه، بامزی و شلمان، ای کیو سان، مسافر کوچولو، لُلِک و بُلِک، چوبین، رامکال و خیلی کارتون‌هایی که شاید بچه‌های امروزی حتی اسم‌شان را نشنیده و ندیده‌اند، می‌خندیدیم و زندگی می‌کردیم. کارتون‌هایمان پر بود از قهرمان‌ها و بدجنس‌هایی که علیه قهرمان‌ها بودند و چه‌قدر لذت می‌بردیم از داستان‌های خارق‌العاده و خالی‌‌بندی آن‌ها.

بچه که بودیم عیدها هم عالمی داشت برای خودش؛همیشه دوست داشتیم تا عید شود و همه بچه‌های فامیل را ببینیم، تا جان داشتیم بازی کنیم و کارتون نگاه کنیم. تا روز سیزده به در، هر روز خانه یکی از فامیل ها می‌رفتیم و اگر آنها بچه‌ای داشتند، حتما اول با او دوست می‌شدیم و بازی می‌کردیم.

اما حالا دیگر بزرگ شدیم و فقط یاد آن روزها در ذهن و دل‌مان باقی مانده و با کوچک‌ترین بهانه‌ای به دوران کودکی‌مان هجوم می‌بریم. کودکان امروزی دیگر رنگ و بوی کارتون‌های زمان ما را درک نمی‌کنند؛ وقتی برای آن‌ها از حال و هوای آن روزهای جنگ و بمباران و کارتون‌ها تعریف می‌کنیم، واکنشی نمی‌بینیم، چون آنها به کارتون‌های امروزی، سیا ساکتی، عمو پورنگ و فیتیله‌ای‌‌ها عادت کرده‌اند.
 

 



 

هفته گذشته جشنی برای بچه‌های دیروز تلویزیون با هدف تجلیل از هنرمندان عرصه کودک و نوجوان، با تقدیر از هنرمندانی چون ژرژ پطرسی، داوود رشیدی، مرضیه برومند، اکبر عبدی، بهرام شاه‌محمدلو، راضیه برومند، الهه رضایی، گیتی خامنه، مریم نشیبا، مرتضی احمدی، اسدالله یکتا، مجید قناد، پرویز ربیعی، لاله صبوری، جواد پزشکیان، بهروز بقایی، بیژن بیرنگ و بسیاری از افراد قدیمی و جدیدی که در این عرصه فعالیت کرده و عمر خودشان را گذاشتند، برگزار شد. علاقه‌مندان بسیاری آمده بودند تا بچه‌های دیروزشان را از نزدیک ببینند و به دوران کودکی‌شان بروند تا شاید از مشغله‌های روزمره‌شان دور باشند.

ما هم برای این‌که تجدید خاطره‌ای با مجری‌ها و شخصیت‌های دوران کودکی‌مان داشته باشیم، با تعدادی از آن‌ها درباره عید نوروز و بچه‌های دیروز گفت‌وگو کردیم که متن آن‌ را در زیر می‌خوانید:
 

 


 

 

عیدها در بچگی قشنگ‌ترند
"الهه رضایی" مجری باسابقه برنامه‌های کودک آن زمان‌ها، در گفت‌وگو با خبرنگار برنا درباره تفاوت عیدهای نوروز زمان‌های قدیم با الان می‌گوید: همیشه در بچگی، عیدها قشنگ‌تر هستند و شاید بخشی از آن به علت فلسفه دید و بازدیدها بود؛ چون دید و بازدیدها در گذشته از زمان حال بیشتر بود. همچنین به دلیل زیاد شدن مشغله افراد، خیلی‌ها دل‌شان می‌خواهد در ایام نوروز به عنوان استراحت، به سفر بروند. دید و بازدید نوروزی برایم در زمان کودکی‌ که گذر زمان را احساس نمی‌کردم، خوب و به یاد ماندنی بود.

مجری‌های آن زمان را با توجه به این‌که تعدادشان زیاد نبوده، به یاد ندارد؛ برنامه‌ها و کارتون‌هایی نظیر بچه‌های مدرسه والت، باخانمان، ای‌کیو سان و گوریل انگوری را بسیار  دوست دارد.

درباره این‌که وقتی برنامه‌های قدیمی‌ را می‌بیند، چه حسی دارد؟ می گوید: وقتی کارتون‌‌هایی مثل تنسی تاکسیدو و گوریل انگوری را می‌بینم، به زمان اوایل نوجوانی‌ام می‌روم و چون خیلی دوست‌داشتنی بود، حس خوبی به من دست می‌دهد.

رضایی در ادامه می‌افزاید: هفتاد هشتاد درصد از افرادی که در خیابان می‌بینم، می‌گویند "شما ما را به دوران بچگی می‌برید و ما با شما بزرگ شدیم"؛ این‌ها حرف‌هایی است که زیاد می‌شنوم و در حق امثال من لطف دارند.
 


 



 

عیدی قناد به همه بچه‌های ایران
"مجید قناد" تهیه‌کننده و برنامه ساز قدیمی کودکان و مجری برنامه از "مدرسه تا مدرسه"، در گفت‌وگویی با خبرنگار برنا حس‌اش را در مورد برنامه‌های قدیمی این طور بیان می‌کند: مسلما یاد خاطرات گذشته می‌افتم و به همین دلیل هم اشکم در آن جشن سرازیر شد، چون ما مجری‌ها و برنامه‌سازها، دقیقا مثل بچه‌ها هستیم و با بچه‌ها می‌خندیم و گریه می‌کنیم.

"بلفی و لی‌لی‌بیت"، "پلنگ صورتی" و "تام و جری" از جمله کارتون‌هایی است که یادش مانده و اسم آن‌ها را به زبان می‌آورد.

از او درباره برنامه‌های نوروزی که اجرا کرده و این‌که در آن زمان چه حسی دارد، پرسیدیم که می‌گوید: سال‌های بسیاری از جمله سال گذشته در ایام نوروز در حال ضبط و تولید برنامه‌ بودیم. هر کسی به بچه‌هایش در نوروز، عیدی می‌دهد و من هم خوشحالم که به این شکل می‌توانم به همه بچه‌های ایران، در دورترین نقاط عیدی بدهم.

قناد، عیدهای قدیم را با عیدهای جدید خیلی متفاوت می‌داند و ادامه می‌دهد: عیدهای قدیم موبایلی وجود نداشت که عید را تبریک بگویند و بنابراین حتما همدیگر را حتی کوتاه می‌دیدند، اما متأسفانه امروز فاصله‌ها زیاد شده و دید و بازدید دیگر معنا ندارد.

بعضی از هنرمندانی که دوست داشتیم صحبت‌های آن‌ها را در این گزارش قرار دهیم، جواب‌مان را نداند، ولی چون دوست داشتیم اسم آن‌ها را بیاوریم تا نوستالوژی کودکی‌مان کامل شود، قسمتی از صحبت‌هایشان را در جشن بچه‌های دیروز نقل می‌کنیم.

مرضیه برومند، مرتضی احمدی، شمسی فضل‌اللهی، اکبر عبدی و داوود رشیدی از جمله پیشکسوتان هنری بچه‌های دیروز بودند که حاضر به صحبت نشدند ولی بخشی از صحبت‌های آن‌ها در جشن بچه‌های دیروز را نقل می‌کنیم:

"گیتی خامنه"
گفت: مردم همیشه ما را می‌بینند، اما همکاران زیادی از ما در پشت صحنه فعالیت می‌کنند که زحمات‌شان را نباید نادیده گرفت. ما هر چه داریم از مردم داریم.
 

 


 

 

"مرتضی احمدی" با اشاره به این‌که خاطرات زیادی از کارتون پینوکیو دارد، بیان کرد: همه چیز برای بچه‌های امروز است. من 86 سال دارم که 70 سال در خدمت شما مردم عزیز بودم. البته من کوچک هستم و هنرمندان بودند که من را به جمع خودشان راه دادند.

"مرضیه برومند"
می‌گوید: من هر روز که می‌گذرد بیشتر پی به اهمیت حرفه‌ام می‌برم و احساس می‌کنم بار مسوولیت سنگینی بر دوشم است، به همین دلیل باید در کارمان دقت کنیم. من از همکارانم می‌خواهم که بیشتر مواظب باشند و سعی کنند روز به روز برنامه‌های بهتری بسازنند.
 

 


 

"اکبر عبدی" هم یادی از استاد رضا ژیان کرد و گفت: من در سریال "بازم مدرسه‌ام دیر شد"، 26 یا 27 سال داشتم و برای بازی در هر قسمت 1000 تومان می‌گرفتم. در مجموع برای این سریال 15 قسمتی 15000 تومان باید دستمزد می‌گرفتم که البته 3000 هزار تومان از دستمزدم را کارگردان خورد!

نوشته شده در پنج شنبه 89/12/26ساعت 2:4 عصر توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |

طراحی جالب ترین و عجیب ترین میز غذای دنیا + عکس
یک طراح انگلیسی میز غذایی را طراحی کرده که می‌تواند با سرعت 217 کیلومتر در ساعت حرکت کند.
 
 
 

 

برنا: طراح انگلیسی میز نهاری را طراحی کرده که می‌تواند در یک پیست مسابقه با سرعت 217 کیلومتر در ساعت حرکت کند.

شاید این که یک میز غذا خوری رکورد سرعت را بشکند اندکی عجیب و گیج کننده باشد اما حقیقت این است که تنها هدف از طراحی این میز، شکستن رکوردهای قبلی و ثبت یک رکورد سرعت جهانی است.

پری واتکینز (Perry Watkins) میز خود را بر روی یک مدل قدیمی Reliant Scimitar کروکی هشت سیلندر، قرار داده و طوری آن را طراحی کرده که میز برای سوار شدن راننده به صورت هیدرولیکی به بالا منتقل می‌شود.

طراحی سریع‌ترین میز غداخوری به گفته واتکینز یک سال طول کشیده و هزینه حدود 7800 دلار داشته است.


طراحی سریعترین و عجیب ترین میز غذای دنی+ عکس| iedone.ir


پیش از این، رکورد سریع‌ترین مبلمان متعلق به یک کاناپه طراحی شده بود که سرعت 154 کیلومتر را داشت.

نوشته شده در پنج شنبه 89/12/26ساعت 2:22 صبح توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |

کارت پستال های نوروزی

 


نوشته شده در چهارشنبه 89/12/25ساعت 4:17 عصر توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |

عکس‌های بسیار جالب از کارگردانان و بازیگران هالیوود در کنار یکدیگر!!

عکاسی به نام « Annie Leibovitz» مجموعه شگفت انگیزی به نام «بازیگران و کارگردانان» کار کرده است. او شات‌های بسیار زیبایی از بازیگران و کارگردانان معروف در کنار هم یا جدا از هم انداخته است که در زیر می‌بینید....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

نوشته شده در چهارشنبه 89/12/25ساعت 3:12 صبح توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |


نوشته شده در سه شنبه 89/12/24ساعت 2:30 عصر توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |

تجلیل از بچه‌های دیروز تلویزیون پس از 30 سال (+عکس)

اکبر عبدی نیز با اشاره به برنامه «بازم مدرسه‌م دیر شد»، عنوان کرد: این برنامه 15 قسمت بود که دستمزد من در هر قسمت هزارتومان بود اما کارگردان این برنامه....
 
مراسم تقدیر از 30 برنامه‌ساز و هنرمند حیطه‌ی کودک در قالب برنامه‌ای تحت عنوان «بچه‌های دیروز» روز گذشته ـ جمعه ـ در تالار وزارت کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این مراسم که جمعی از برنامه‌سازان، هنرمندان و مخاطبان برنامه‌ی «بچه‌های دیروز» حضور داشتند، 30 برنامه‌ساز و هنرمند کودک با حضور بر روی صحنه از 30 پیشکسوت و برنامه‌ساز این حیطه که در سال‌های گذشته آثار ماندگاری از خود به جا گذاشتند، تجلیل کردند.
***
در ابتدای این مراسم داوود رشیدی به روی سن رفت و با خواندن لوحی از اسدالله یکتا ـ بازیگر نقش کارآگاه در سریال عروسکی «چاق و لاغر» ـ تقدیر کرد. همچنین منصور ضابطیان از مرتضی احمدی صداپیشه «روباه مکار» در کارتون «پینوکیو» تقدیر به عمل آورد.
احمدی با اشاره به نقش خود در این کارتون گفت: ما بچه‌های دیروز هستیم، اما همه چیزمان از بچه‌های امروز است. من از شانزده سالگی در خدمت مردم بودم. آنچه برای ما مهم بوده و هست محبت بی‌شائبه مردم است.
در ادامه یوسفی ـ تهیه‌کننده تلویزیون ـ با حضور بر روی سن از وحید نیکخواه‌آزاد ـ تهیه‌کننده «گلنار» ـ تقدیر کرد.
 


آزاد با اشاره به هنرمندانی که در فیلم «گلنار» نقش داشتند و امروز در میان ما نیستند، عنوان کرد: در حال حاضر تلویزیون پر از عموها و خاله‌هاست که همه عزیز و دوست‌داشتنی هستند اما باید یادمان باشد بچه‌ها به قهرمان نیاز دارند زمانی «زی‌زی‌گولو» و «مجید دلبندم» در تلویزیون چنین نقشی داشتند. اما این رسانه چندین سال است که به بچه‌ها جفا می‌کند و برای آنها قهرمان نمی‌سازد.عموها و خاله‌ها نمی‌توانند این نقش را داشته باشند.
در بخش دیگری از مراسم تقدیر از «بچه‌های دیروز»، شقایق دهقان با بیان جملاتی به معرفی هنرمند برتر بعدی پرداخت و گفت: او همیشه حامی هنرمندان بوده است و از مرضیه برومند تجلیل کرد.
برومند در صحبت‌هایی یادآور شد: هر روز که می‌گذرد بیشتر به اهمیت کاری که انجام می‌دهیم پی می‌برم و مسؤولیت آن را حس می‌کنم و متوجه می‌شوم بچه‌ها از این کار تاثیر می‌پذیرند، بنا به همین دلیل از همکارانم می‌خواهم که مواظب تولیداتشان باشند و سعی کنند روز به روز برنامه‌های بهتری برای کودکان بسازند.
 


در بخش دیگری از این مراسم محبوبه سمیعی زفرقندی ـ‌ کارگردان «بچه‌های دیروز» ـ از گیتی خامنه (مجری برنامه‌های کودک)، افشین ذی‌نوری و ژرژ پطرسی (صداپیشه رابین‌هود) تقدیر کرد و لاله صبوری(بازیگر و نویسنده) هم از الهه رضایی (مجری) تقدیر کرد.
رضایی با بیان اینکه موفقیت برنامه «بچه‌های دیروز» به خاطر سلیقه‌ی درست مسؤولان شبکه تهران بوده است، به بیان خاطراتی پرداخت.
به گزارش ایسنا، کامیار اسماعیلی که از اسدالله علایی ـ مدیر سابق گروه کودک شبکه یک سیما ـ تقدیر می‌کرد، گفت: یکی از معماهای بزرگ من این بود که چرا با وجود اینکه چهره‌های ماندگار معرفی می‌شوند و بار این کار بر عهده‌ی تلویزیون است، چهره‌های ماندگار تلویزیون معرفی نمی‌شوند؛ خوشحالم که این اتفاق در تلویزیون رخ می‌دهد.
در ادامه مهیار مجیب ـ بازیگر نقش «عمو نیما» در برنامه «رنگین‌کمان»‌ ـ از پرویز ربیعی ـ دوبلور «پت پستچی» و «پدر پسر شجاع» ـ تجلیل کرد.
ربیعی در سخنانی کوتاه تاکید کرد: من بیشتر در فیلم‌ها و سریال‌ها صحبت کردم اما چند کارتون که در آنها صداپیشگی کرده‌ام مثل «پسر شجاع» ماندگار شده‌اند و مردم مرا با این نقش‌ها می‌شناسند و همیشه من را با این سوال میخکوب می‌کنند که نام «پدر پسر شجاع» قبل از تولد او چه بوده است.
همچنین زهرا عاملی ـ مجری و شاعر کودک ـ از شکوه قاسم‌نیا (ترانه‌سرا) و نوید محمودی (تهیه‌کننده برنامه «نردبان») از ناصر چشم‌آذر (ترانه‌ساز و آهنگساز) تقدیر کردند.
چشم‌آذر در صحبت‌هایی به بیان تاریخچه‌ی فعالیتش در حیطه ترانه‌سازی پرداخت.
در بخش دیگری از این مراسم دکتر مسعود احمدی ـ مدیر شبکه تهران ـ از خانواده‌ی شهید محسن مرادی که اولین پیامک را به برنامه «بچه‌های دیروز» زده بودند، تجلیل به عمل آورد.
به گزارش ایسنا، نیلوفر امینی از مریم نشیبی ـ گوینده «شب‌بخیر کوچولو» ـ بابک بادکوبه از مجید قناد و مسعود فروتن (کارگردان) از بیژن بیرنگ تقدیر کردند.
بیژن بیرنگ گفت: یکی از مشکلات من از یک سال و نیم پیش این است که هر جا می‌روم باید در مورد مسعود رسام، کسی که در کنار من نیست و همیشه جایش خالیست صحبت کنم.
وی سپس به بیان نحوه آشنایی‌اش با مسعود رسام پرداخت و افزود: ساختن برنامه برای کودکان و وارد دنیای آنها شدن، ویژگی خاصی دارد و ما در دنیای آنها بالاجبار باید افکار و عقایدمان را کنار بگذاریم و به کودکان توجه کنیم. دنیای کودکان دنیای پاک و منزه است. عده‌ای در این مملکت با شروع انقلاب با تمام وجودشان در این حیطه تلاش کردند، اما سوالی که باقی می‌ماند این است که آیا این برنامه‌سازان هنوز قادر به کار هستند. اگر این‌طور است باید شرایطی را به وجود بیاوریم که این برنامه‌سازان بتوانند به کار در حیطه‌ی کودک ادامه دهند.
به گزارش ایسنا، شانزدهمین فردی که در این مراسم از او تقدیر شد اکبر عبدی با برنامه‌ی «بازم مدرسه‌م دیر شد» بود. عبدی با بیان اینکه مثل همیشه دیر کرده از مدیران شبکه تهران که قبل از فوت هنرمندان به فکر تقدیر از آنها افتاده تشکر کرد.
 


در ادامه راضیه برومند از فریبا شاهین‌مقدم (صداپیشه «چوبین» و «ای‌کیو‌سان»)، هومن حاجی عبدالهی از جواد پزشکیان (صداپیشه «میتی‌کمان» و «اسکوچ»)، عارفه عباسی (عروسک گردان) از عادل بزدوده (عروسک‌ساز کودک)، راد (مجری و گوینده شبکه تهران) از ناهید امیریان (صداپیشه «جینا اردک پینوکیو»)، علیرضا رئیسی از بهروز بقایی، داود منفرد از تورج نصر، مهرداد نظری از بهرام شاه‌محمدلو، بهرام عظیمی(خالق «سیاساکتی») از بهروز یغمائیان (انیمیشن‌ساز) تجلیل کردند.
بهروز یغمائیان در سخنانی عنوان کرد: پیش از این تجربیاتی در حیطه‌ی انیمیشن داشتیم اما سریال‌سازی هنوز شروع نشده بود. امروز خوشحالم که مجموعه بزرگی از گروه‌های جوان کار انیمیشن انجام می‌دهند و حتی انیمیشن‌های ما از مرزها فراتر رفته و به زبان‌های دیگر ترجمه شده است.
در بخش دیگری از مراسم تجلیل از هنرمندان عرصه‌ی کودک، تهیه‌کننده برنامه «رنگین‌کمان» از پروین شمشکی تقدیر کرد.
شمشکی با اشاره به محسن یوسف‌بیک (بازیگر نقش «هوشیار») که به تازگی از دنیا رفته، گفت: بعد از سی و شش سال کار کودک هنوز دینم را به بچه‌های ایران ادا نکرده‌ام و سعی می‌کنم برنامه‌هایی بسازم که در فرهنگ‌سازی برای بچه‌ها تاثیر داشته باشد.
در پایان علی تفرشی (خواننده) که برای اجرای ترانه روی صحنه رفته بود، از هوشنگ مرادی کرمانی که به دلیل کسالت در این مراسم حاضر نشده بود و فرزندش سلام او را به «بچه‌های دیروز» رساند، تجلیل کرد.
*** حاشیه‌ها
ـ آزاده پورمختار، حمید جبلی و ایرج طهماسب نیز قرار بود در این مراسم تندیس افتخار دریافت کنند که به دلیل مشغله‌های کاری نتوانستند در مراسم حاضر شوند.
ـ دکور جشن «بچه‌های دیروز» به شکل یک تلویزیون سیاه ‌و سفید و قدیمی بزرگ بود که روی آن آنتن‌هایی نصب شده بود.
ـ با تقدیر از هر برنامه‌ساز قسمت‌های برنامه‌ها و خاطرات مربوط به او پخش می‌شد که مورد استقبال زیاد مخاطبان قرار گرفت.
ـ برگزاری این برنامه با تاخیر زیادی همراه بود که موجب شد مدیر گروه کودک شبکه پنج از مخاطبان عذرخواهی کند.
ـ هر لوح تقدیر که به برگزیدگان اهداء می‌شد، دارای یک متن جداگانه بود که مختص این فرد نوشته شده و توسط اهداکننده خوانده می‌شد.
ـ مریم نشیبی (مجری برنامه «شب بخیر کوچولو»)، برای فراموش نکردن اسامی که قرار بود از آنها نام ببرد این اسامی را روی دستش یادداشت کرده بود که از آن به عنوان تقلب یاد کرد.
ـ شروع مراسم با پخش آیتم قدیمی برنامه کودک و صحبت‌های الهه رضایی و گیتی خامنه همراه بود که با «بچه‌های دیروز» به زبان بچه‌گانه صحبت کرد.
ـ مرتضی احمدی در پاسخ به این پرسش که چرا به صورت خمیده راه می‌رود، خطاب به مخاطبان گفت: تا زنده هستم در مقابل شما سرم را به عنوان تعظیم فرود می‌آورم.
ـ مرضیه برومند جایزه‌اش را به خواهرش احترام برومند تقدیم کرد و گفت: مسؤولان اشتباه کردند که او را دعوت نکردند، من جا پای او گذاشتم و اگر او نبود من هم نبودم.
ـ مجید قناد در هنگام دریافت جایزه‌اش و پخش قسمت‌هایی از برنامه «از مدرسه تا مدرسه» دچار احساسات شد و عنوان کرد: این اشک شوق است؛ من عاشق بچه‌ها هستم، اگر روزی به من گفته شود با بچه‌ها کار نکن، خواهم مرد.
 


ـ اکبر عبدی نیز با اشاره به برنامه «بازم مدرسه‌م دیر شد»، عنوان کرد: این برنامه 15 قسمت بود که دستمزد من در هر قسمت هزارتومان بود اما کارگردان این برنامه سه هزار تومان از دستمزدم را هیچ‌وقت به من پرداخت نکرد.
ـ بهرام عظیمی نیز با اشاره به آنتن‌هایی که به صورت نمادین روی تلویزیون داخل صحنه قرار داده شده بود، گفت: الان دیگر این‌طور نیست و آنتن‌ها به صورت بشقاب شده و به جای دو کانال دو هزار کانال را دریافت می‌کنند.
 
 

 


نوشته شده در سه شنبه 89/12/24ساعت 2:6 صبح توسط الیاس پاکدل نظرات ( ) |

   1   2   3   4      >

Design By : Pichak